B&O herning

BeoVision Eclipse Kampagne

 

Vi kører netop nu en trade-in kampagne på vores BeoVision Eclipse. Kampagnen går ud på, at vi giver dig 10.000 kroner for dit gamle tv uanset mærke og/eller størrelse ved køb af et BeoVision Eclipse 55" eller BeoVision Eclipse 65". Du har altså en unik chance for at gøre en god handel og komme tættere på et OLED 4K fjernsyn med verdens mest kraftfulde TV-lyd.

BeoVision Eclipse 55" har en vejledende pris fra 62.995 kr. og BeoVision Eclipse 65" har en vejledende pris fra 89.995 kr. Priserne er ekskl. Installation og vægbeslag/gulvstand til priser fra 6.495 kr. BeoRemote One fjernbetjening medfølger.

 

BeoVision Eclipse 55" - Vejledende pris 62.995 DKK - NU KUN: 52.995 DKK* 
BeoVision Eclipse 65" - Vejledende pris 89.995 DKK - NU KUN: 79.995 DKK*

 

Bang & Olufsen Herning tilbyder dig helt ekstraordinært, at du får 2 timers installation med i købet på dit BeoVision Eclipse*. Det vil sige, at ikke nok med vi tilbyder dig 10.000 kr. for dit gamle tv, installerer vi det også uden beregning.

Tilbuddet gælder fra 1. februar 2018 til 31. maj 2018. Du kan komme ind i butikken og høre meget mere om tilbuddet og få demonstration af BeoVision Eclipse.

Oplev verdens bedste tv lyd og nyd det knivskarpe OLED 4k billede!

 

 

*Tilbuddet gælder de to første arbejdstimer. Gælder ikke er materialer til installationen

BeoVision Eclipse

Det nye BeoVision Eclipse er Bang & Olufsens første OLED TV, og det første TV i det nyetableret samarbejde med LG. Fjernsynet består af fire dele. Sættet består af en OLED 4K skærm, et B&O Sound Center monteret oven på skærmen, tilhørende vægophæng eller gulvstand og en BeoRemote One fjernbetjening.

Designet er bygget op omkring den store sorte glasskærm, der skærer sig igennem en organisk krop af aluminium. Højtalercoveret i anodiseret aluminium, hylder de ikoniske traditioner som Bang & Olufsen har inden for brug af aluminium i design udtrykket. BeoVision leveres også med stofcover i en række forskellige farver, så du har mulighed for at personliggøre udtrykket. 

BeoVision Eclipse
Sound Center

Sound Center

 

Med verdens bedste TV lyd er det her BeoVision i særklasse brillerer. SoundCenteret er udstyret med et integreret 3-kanal højtalersystem i samme kabinet fordelt i midten, til højre og til venstre. Tilsammen leverer højtalere systemet 450 watt, der overgår selv den kraftigste soundbar på markedet. Du har altså mulighed for at benytte dit TV som musikanlæg, og sammen med Airplay, Chromecast build-in, Bluetooth og DLNA har det aldrig været lettere.

Du kan samtidig mulighed for at tilkoble 8 højtalere trådløst og 8 højtalere med kabel. Med højtalergrupperne har du mulighed for at vælge, hvilke højtalere der aktiveres ved film kontra TV. 

Eclipse Sound Center er ikke blot en højtaler eller en soundbar. Det er et yderst avanceret lydsystem til musik, film og tv.

Skærmen

BeoVision Eclipse er et ægte OLED-TV, hvor LG har udviklet skærmen dertil. Skærmen leverer et billede med det klareste og mest farverige billede. Med en absolut sort farvegengivelser, kan BeoVision gengive biografbilleder helt tro mod den oprindelige kilde. Med 4k får du en opløsning på 3.840 x 2.160 pixel, hvor et traditionelt HD TV har en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel. Skærmen leverer altså 8 millioner pixels.  

 

Smart TV

TV’et er udstyret med dobbelte tunere til satellit-tv, kabel-tv og antenne-tv. Der er mulighed for at tilslutte en harddisk, hvortil der kan optages tv, mens der andet ses på TV’et.

Selve Smart -TV delen er LG WebOS 3.5, som er nemt og intuitivt system at benytte.  Det kommer med apps til Netflix, Google Play Movies & TV, TV2 Play, Blockbuster, SF Anytime, Amazon, Blockbuster og mange flere. HbbTV er muligt at benytte på BeoVision Eclipse, så du kan tilgå DR TV streaming.

BeoRemote One

Med til BeoVision Eclipse hører BeoRemote One. Det er en fjernbetjening til alt! Den giver dig nem adgang til alle din Bang & Olufsen kilder. Som noget nyt er fjernbetjeningen er også udstyret med en Netflix og Amazon knap, så du kommer direkte ind på disse to streamingtjenester. 

Skærmen
Gulv stand og ophæng

Gulv stand og ophæng

Du har mulighed tilkøbe en motoriseret gulvstander til BeoVision Eclipse, som Bang & Olufsen første gang introducerede med BeoVision Avant. Gulvstanderen giver dig mulighed for at dreje foden i flere led. Både stang og bund kan dreje. Idét foden også kan dreje, gør det, at fjernsynet kan stå tæt på væggen. Gulvstanderen gør det muligt for fjernsynet at dreje 45 grader. Den vejledende pris på den motoriseret gulvstander er 11.295 kr.

BeoVision kan også hænge på væggen med en manuelt eller motoriseret ophæng. Begge ophæng kan trækkes ud fra væggen, men på det motoriseret ophæng kan du styre bevægelsen på din BeoRemote One, hvorimod på det manuelle ophæng skal du selv fysisk trække det ud fra væggen. Her er de vejlede priser henholdsvis 6.495 kr. for det manuelle og 11.295 kr. for det motoriseret.