Vær den første til at modtage nyheder omkring BeoVision Harmony

BeoVision Harmony

En høj billedkvalitet kombineret med kraftfuld og intens lyd giver en fantastisk TV-oplevelse. Men en stor skærm er sjældent velkommen i indretningen i hjemmet. Med Beovision Harmony ønskede vi at skabe en meningsfuld genstand til hjemmet, som fylder mindre rent visuelt, men derimod forvandles til et møbel som man kan knytte sig til følelsesmæssigt,"  John Mollanger, Bang & Olufsens Executive Vice President for Brand and Markets.

BeoVision Harmony

Vi har i Bang & Olufsen delt en dyb passion i næsten 100 år, og det har været vores mission at perfektionere de teknikker, der anvendes til at gengive lyd og billede, og inkorporere dem i et design, som folk er stolte af at have i deres hjem. Træ har altid været et vigtigt aspekt i nordisk arkitektur og møbeldesign på grund af dets individuelle karakter, robusthed og alsidighed, og vi er stolte af at føre denne tradition videre med vores Beovsion Harmony," siger John Mollanger.

Vær den første til at modtage nyheder omkring BeoVision Harmony

Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og vise relevante annoncer. Om cookie-politikker